Тити: Сънувах, че взимам акциите от Божков, България е държавата на комплексарите


Тити: Сънувах, че взимам акциите от Божков, България е държавата на комплексарите
Снимка: Иван Йочев

1457 0

Баскетболният специалист и старши треньор на Левски Константин Папазов говори пред BTV в подкаста "За спорта без клишета". Той разказа за връщането на акциите в България, както и това да бъдеш част от българския баскетбол.

"Аз съм най-големият галеник на съдбата в българския баскетбол. Имах шанс да работя с най-богатите спонсори, но всичко съм си го платил. Казвам го в преносен смисъл. Всеки розов период е бил оазис. Цветан Василев, "Лукойл"… сега с всичките мъки", продължи през сълзи баскетболният специалист.

"Можем да слушаме всякакви легенди. Господ и аз знаем истината! Акциите на Левски аз ги докарах в България. Ще бъда в Левски дотогава, докато няма пари. Любовта към Левски е феномен. Трябваше някой да запали искрата.

Всички бяха песимисти, но аз вярвах, че трябва да се вземат акциите. Аз съм оптимист, сънувах, че отивам при Васил Божков и взимам акциите. Репетирах аргументите, с които ще го убедя. Така започна всичко", разказа Папазов.

"Всички знаем, че Левски е спасителен бряг на всеки един политически кръг, защото Левски е най-обичаното нещо в държавата. Всеки си представя, че ако помогне на Левски - народът ще го обича. Има ли нещо срамно, че Бойко Борисов е от Левски?

Човек не може да се срамува да каже "нямам пари". България е държавата на комплексарите, на тези, които ги е срам да кажат истината. Но няма по-велико нещо на света от истината. Защо трябва да се притеснявам, че казвам истината? Че съм различен? Че съм свободен?"

Вижте последните новини около "синия" гранд!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички