Станислав Иванов се дърпа за нов договор с Левски, иска повече пари


Станислав Иванов се дърпа за нов договор с Левски, иска повече пари
Снимка: Официален сайт на Левски

3357 0

Пред Левски се задава нов проблем. Вероятно най-голямата надежда на клуба - 21-годишният Станислав Иванов, се дърпа за нов договор, информира "Меридиан мач". Настоящият контракт на бързоногия атакуващ футболист изтича след 1 година.

Изданието допълва, че причина за отказа на Стаси до този момент е фактът, че иска по-голяма заплата - толкова, колкото получава голмайсторът на тима за миналия сезон Станислав Костов, за когото се смята, че прибира 7 500 евро на месец.

Разбира се, агентът на Иванов Джон Ингълс също има своето влияние в случая. От Левски обаче са им обяснили, че няма как да получава такава заплата, защото следва сериозно орязване на заплатите, като ще се наложи таван от 10 000 лева на месец и Костов също ще получава значително по-малко, ако се съгласи да остане на "Герена".

Има и вариант Станислав Иванов да бъде продаден, ако има добра оферта към него. Цената му е около 1 милион евро, като сумата би била изключително полезна за "сините". Все пак, от клуба далеч не държат на всяка цена да бъде продаван. Със сигурност обаче договорът му трябва да бъде подновен възможно най-рано.

Междувременно, и халфът Франко Мазурек напусна Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички