Емил Спасов: Необяснимо е защо Левски и ЦСКА не разчитат на талантите си


Емил Спасов: Необяснимо е защо Левски и ЦСКА не разчитат на талантите си
Снимка: БГНЕС

2396 0

Легендата на Левски Емил Спасов не може да си обясни защо ЦСКА и Левски не разчитат на талантите от клубните школи. Спасов дава за пример Славия и Филип Кръстев, като смята, че и "червени", и "сини" имат талантливи млади футболисти във всяка една от различните гарнитури.

"Да се заложи на момчета, които могат да се адаптират бързо в мъжкия футбол, да се развият, да помогнат на отбора, а евентуално след това да бъдат продадени за добри пари. Често давам за пример Славия и Филип Кръстев, не мога да ги подмина. Просто Славия показва как се прави. Познавам Филип Кръстев отдавна. Той е жив пример как един футболист тренира, раздава се и след една година може да е в Манчестър Сити", заяви Спасов пред "Меридиан мач".

"Но Левски и ЦСКА не знам защо не залагат на такива момчета. А във всеки набор имат таланти, които заслужават да им се даде шанс. Не може да няма играчи, след като знаете колко много деца искат да играят в Левски и ЦСКА. Не казвам, че всички заслужават да са в първия отбор. Но при условие, че от Мазурек и Насиру Мохамед и чеп за зеле не става, защо да не играят децата?", добави още той.

Междувременно ЦСКА разбра кога ще играе в Лига Европа (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички