Сираков обяви при какви условия би помолил Мъри Стоилов да се върне


Сираков обяви при какви условия би помолил Мъри Стоилов да се върне

3525 0

Мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков коментира евентуалното завръщане на Станимир Стоилов. Както е известно, Сираков в тандем със Стоилов, постигна едни от най-големите успехи на българския гранд.

"Вратата на Левски винаги е отворена за него. Мъри постигна изключително много, не само в Левски. Навсякъде, където отиде постигна резултати. Сигурно е, че ще се върне в Левски някога, дали да си завърши кариерата си дори. Аз искам да дойде на "Герена“, но зная, че за да му предложа, трябва да го направя с чисто сърце, Левски трябва да си е стъпил на краката. Той твърде много вдигна летвата на професионализма и не бива да бъде притискан просто ей така, заради доброто старо време. Той трябва да е убеден, че ще бъде в адекватна среда, за да бъде наистина полезен", заяви Сираков пред levski365.com.

"Сигурен съм, че Стоилов няма да иска някакви непосилни неща, а някаква рамка, организационна и финансова, за да може да работи адекватно. Никога няма да злоупотребя, че съм дал шанс на Стоилов и да го притискам днес с това", категоричен бе легендарният бивш играч на "сините". А какво каза Сираков за възможността държавата да помогне на Левски за довършване на стадиона вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички