Станислав Иванов отново подчерта: Левскар съм, ще разкажа истината


Станислав Иванов отново подчерта: Левскар съм, ще разкажа истината
Снимка: Официален сайт на Арда

2048 0

Атакуващият футболист на Арда Кърджали Станислав Иванов за пореден път след завръщането си в Първа лига подчерта, че е от Левски. Той отново обеща "един ден да разкаже истината", споделяйки защо не се е завърнал при "сините" след престоя в САЩ.

"Истината около възможността зимата да се върна в Левски? Няма нещо скрито, просто не искам да го коментирам на този етап. Така се случи, аз съм си левскар, така ще си остане, каквото и да се случва. Това не може да го промени нищо написано или мнението на някой човек, ще дойде времето, когато ще си кажа" - започна той.

Припомняме, че за Арда предстои двубой именно срещу Левски в Първа лига. Двата отбора са преки конкуренти за място в топ 6 на Първа лига, като са разделени от три точки.

Станислав Иванов насочи внимание и към проблемите в родния футбол. Той сподели недоумение от факта, че чуждестранни футболисти биват привличани и от борещите се да не изпаднат. Според него има логика за играчи извън България, само ако те са качествени, защото иначе се вреди на българския футбол.

"Всяка година чужденците все повече става. Не мисля, че вдигат нивото, защото с изключение на Левски, ЦСКА и Лудогорец, които взимат качествени чужденци, в останалите отбори е безсмислено да се взимат толкова много чужденци - има доста български футболисти с качества, които да получат шанс. Така българският футбол и националният отбор ще вървят нагоре, безсмислено е в последните отбори в елита да се взимат шестима-седмина чужденци, с които да изпадат" - сподели за "Спортал".

Неговият наставник Александър Тунчев показа самочувствие преди Левски и коментира внимание на Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички