Тунчев показа самочувствие преди Левски и обърна специално внимание на Станимир Стоилов


Тунчев показа самочувствие преди Левски и обърна специално внимание на Станимир Стоилов
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4582 0

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев говори преди тежкия дуел с Левски в следващия кръг от Първа лига. Младият специалист показа самочувствие, като сподели, че домакините ще опитат да играят тяхната игра, защото им носи успех.

"Ще се опитаме да играем нашата игра. До колко ще ни позволи Левски ще се види утре, но не мисля по някакъв начин да променяме нещо към момента. Това ни носи успех. Опитваме се да играем, пак казвам, добър футбол. На моменти ни се получава, на моменти не, но ще продължим в тази насока" - започна той.

Той бе запитан и за разликата, която се забелязва в резултатите и представянето на отбора, когато той играе у дома в Кърджали и когато гостува.

"Някак мачовете, които играем в Кърджали играем със самочувствие, което отбора има, с качествата които разполага. Някак когато играем навън…не мога да кажа, че се подценяваме. Поне според мен е до манталитет. Не говоря само за нашия отбор, а като цяло.

Имам наблюдения и в по-голямата част от отборите го има това нещо, като включвам това число и себе си" - заяви по темата Тунчев.

Младият специалист бе похвален от Станимир Стоилов преди двубоя, като върна жеста към своя колега. Той призна, е Мъри е един от най-добрите треньори у нас и че е променил облика на "сините".

Вижте групата на Левски за тежкия мач с Арда - важен национал е аут.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички