Групата на Левски за тежкия сблъсък с Арда: Важен национал е аут за "сините"


Групата на Левски за тежкия сблъсък с Арда: Важен национал е аут за "сините"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2431 0

Носителят на Купата на България Левски най-сетне си стъпи на краката и след кошмарната серия от 11 поредни мача без победа в Първа лига "сините" спечелиха последните си два мача. След победите над Хебър и Ботев Враца обаче предстои дуел с поне на хартия по-труден опонент.

Футболистите на Станимир Стоилов ще премерят сили с Арда. Мачът ще бъде в Кърджали, като домакините са с три точки по-малко. Това са едни от отборите, които ще си оспорват място в първата шестица.

Левски обаче ще бъде без един от българските си национали. Става въпрос за полузащитника Илиян Стефанов, който отпадна от сметките на Мъри поради травма. Това бе и причината той да изпадне от обявения разширен списък с играчи, на които Младен Кръстаич ще разчита в европейските квалификации.

Групата на Левски за мача с Арда е следната:

Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Килиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Асен Чандъров, Ивелин Попов, Филип Кръстев, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Уелтън, Роналдо, Рикардиньо.

Прави впечатление присъствието на Роналдо. Той не тренира в последните дни заради болест, но вече е на линия. Не е никак сигурно обаче, че ще може да бъде включен в игра. Билал Бари остава извън групата заради дългосрочната си контузия.

Преди срещата с Арда пък Станимир Стоилов призна, че Роналдо е бил с коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички