Загорчич очаква Славия да побеждава всеки мач, Тунчев обясни какво е провалило Арда срещу "белите"


Загорчич очаква Славия да побеждава всеки мач, Тунчев обясни какво е провалило Арда срещу "белите"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1471 0

Наставникът на Арда Александър Тунчев сподели, че двубоят със Славия е клонял към равенство, но невнимание на неговите играчи в наказателното поле е подарило победата на "белите". Столичани победиха Арда с 1:0 след дузпа.

Повече внимание в наказателното поле - очаква Тунчев

Определено мачът се движеше към 0:0. Може би през първото полувреме Славия имаше преимущество. Имаха една добра възможност. През второто полувреме започнахме доста по-активно. Можеше по-добре да завършим някои ситуации. Трябваше да бъдем внимателни в наказателното поле, говорим го от началото на седмицата. Ние допуснахме дузпа“, започна Тунчев.

В следващия кръг кърджалии приемат отбора на Левски. "В Кърджали играем по съвсем различен начин. Надявам се тази игра, която днес предложихме по най-бързия начин да я забравим и да се фокусираме върху следващия мач:, каза още старши треньорът на Арда.

Загорчич очаква всеки мач победа от Славия

Треньорът на Славия Златомир Загорчич пък се надява всеки мач да вижда победа от Славия и да види още по-добро представяне от играчите. "Последните три мача загубихме нещастно в последните минути, днес на всяка цена трябваше да спечелим. Това беше целта. Успяхме. Футболистите се раздаваха на 100%. Успяхме да си отбележим гола, който ни донесе победата и трите точки.

Винаги искаме да печелим, но това не се получава във всеки мач. Днес концентрацията ни през целия мач бе на много високо ниво. Колкото по-малко грешки правим, толкова по-вероятно е да печелим. Това си го говорим винаги в съблекалнята. Надявам се в следващите мачове да покажем още по-добре лице и да постигнем нови победи", каза Загорчич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички