След дебютния гол за Арда: Станислав Иванов даде голяма заявка за себе си


След дебютния гол за Арда: Станислав Иванов даде голяма заявка за себе си
Снимка: Официален сайт на Арда

1299 0

Бившият футболист на Левски Станислав Иванов се отпуши за Арда и реализира дебютно попадение за тима от Кърджали. Това се случи при успехас 2:0 над последния в класирането Спартак Варна. След срещата Иванов бе уверен, че ще си заслужи повиквателна за националния отбор.

"Както казах не съм правил подготовка, изпуснах няколко мача, моята работа е да тренирам и да съм в състоянието, в което искам да бъда, и ще си заслужа повиквателна за националния отбор" - сподели той.

Съвсем скоро на Иванов ще му се наложи да се изправи срещу любимия си Левски. Арда първо гостува на Славия в следващия кръг, а след това идва и домакинският сблъсък със "сините". Засега обаче е насочил вниманието си само към "белите".

"Аз първо мисля за мача със Славия следващата седмица. Мислим мач за мач. След това ще мислим за мача с Левски" - призна Иванов след мача със Спартак Варна. Вижте първия гол на Станислав Иванов за Арда, с който Левски бе изравнен (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички