Станимир Стоилов: С декларацията изразихме нашето мнение по ситуацията, Левски не бяга от позицията си


Станимир Стоилов: С декларацията изразихме нашето мнение по ситуацията, Левски не бяга от позицията си
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1219 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде интервю веднага след края на благотворителния мач на своя тим срещу съименника Левски (Карлово), който бе спечелен с 4:0.

"Всяко присъствие на Левски в България се вижда, че носи радост на хората и децата. Днес бе много добра инициатива и от общината, и отбора на Карлово, както и от наша страна. Дано сме събрали и средства, които да помогнат на пострадалите.

Винаги е добре Левски да гостува в Карлово, а още повече, че това е родният град на нашия патрон. Заслужават си такива мачове да има най-вече заради младите хора. Хубаво е да има подобни мачове, в които Левски гостува, за да може хората и децата да виждат отобора.

Идеите са, за да обикаляме и да връщаме вярата на хората в отбора. Да виждат самите нас и футболистите,  да има обединение след негативните резултати отпреди и заради съмненията в самия клуб.

Шеху на този етап се старае да учавства в отбора, ще видим как ще върви напред. Нашите футболисти играха изключително сериозно днес.

С декларацията изразихме нашето мнение по ситуацията, Левски не бяга от позицията си. Футболният съюз трябва да помисли за някои от правилата и да бъде по гъвкав и отзивчив", заяви специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Думите на Мъри Стоилов по време на срещата с феновете от Карлово.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички