Левски с безпроблемен успех над своя съименник в Карлово


Левски с безпроблемен успех над своя съименник в Карлово
Снимка: Levski.bg

1550 0

Левски не изпита никакъв проблем срещу своя съименник Левски (Карлово) в благотворителната среща за набиране на средства за пострадалите от наводненията в Карловската област.

Момчетата на Станимир Стоилов надделяха с 4:0 над своя съперник. Два от головете бяха отбелязани от Ивелин Попов, а по едно добавиха Андриан Краев и Калоян Стрински.

Резултатът бе открит още в четвърата минута. Георги Миланов направи хубав пробив отляво и намери Ивелин Попов, който от вратарското поле не сгреши и даде преднина на "сините".

Вторият гол падна в 30-ата минута. Галчев центира отляво, намирайки Андриан Краев. Задачата на втория бе само да подложи своя крак и да добави топката във вратата, а той не сбърка и направи резултата 2:0.

Три минути преди почивката Ивелин Попов отново намери мрежата на противника. Жереми Петрис подаде на българина, а той с елегантен завъшващ удар увеличи преднината на "сините".

Четвъртото попадение бе дело на 16-годишния Калоян Стрински, който се появи като резерва. Младият футболист получи топката на точката за дузпата и с прецизен удар оформи крайното 4:0 за своите.

Хората на Станимир Стоилов ги очаква контролна среща на 27 септември (вторник) срещу Спортист (Своге) от 16:00.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Анте Блажевич и Левски могат много скоро да стигнат до споразумение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички