Станимир Стоилов заяви пред феновете: Никой от нас не може да се срамува от представянето на отбора


Станимир Стоилов заяви пред феновете: Никой от нас не може да се срамува от представянето на отбора
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

998 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, говори пред привържениците на "сините" в Карлово по време на срещата с управата на столичани. Мъри също така даде информация за състоянието на Билал Бари.

Ето какво сподели специалистът:

"Изключително радостен съм, че гостуваме на левскарски град. Още повече, че Карлово е родният дом на нашия патрон. Почти всяка година Левски трябва да гостува в Карлово, най-вече заради Васил Левски. Сега поводът е неприятен.

Всички имате възможността да наблюдавате отбора и докъде са неговите възможности. Постепенно тази година отборът започна да си връща лицето, което искаме да виждаме всички левскари. Моята амбиция и моите желания бяха насочени към работа и честност към левскарите. На този етап се опитваме да ги спазваме.

Имахме положителни емоции благодарение на привържениците и хората, които вярват в Левски. Виждам обединение около клуба. Направиха се значителни инициативи от привърженици, клуб и спонсор. Едно е да купуваме билети и артикули, друго е да имаме ангажимент с името и лицето си в Сдружението. Аз и моето семейство сме членове на Сдружението.

Знам, че най-важната част за привържениците е отборът им как изглежда на терена. Смятам, че никой от нас не може да се срамува от представянето на отбора. Опитваме се всячески клубът да бъде стабилизиран. Изчистиха се огромни задължения. Не мога да кажа, че отборът е спасен. Откъм играта на терена аз имам по-големи мечти. В момента отборът играе с по-голяма амбиция и желание. Играчите дават максимума от себе си във всеки мач", каза Мъри.

"На Бари му предстои операция тия дни, след нея ще имаме яснота колко време ще липсва. Може да се окаже травмата по-лека, а може и по-тежка", сподели още българският специалист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роднинската връзка между Ники и Боби Михайлови в основата на наказанието на Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички