Сираков: Одитът на "Юнайтед Груп" е към края си, очаквам да ме потърсят


Сираков: Одитът на "Юнайтед Груп" е към края си, очаквам да ме потърсят
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

14575 0

Ръководството на Левски говори за интереса на компания "Юнайтед Груп" към клуба. Това се случи на срещата с феновете в Карлово, където "сините" играят благотворителен мач с местния Левски. Босът Наско Сираков разкри, че не е разговарял още с представители на компанията относно клуба.

"Нямам представа дали "Юнайтед Груп" харесват Мъри Стоилов, но на този етап аз го харесвам", пошегува се собственикът на контролния пакет акции на "сините". "Юнайтед Груп" провеждат одит, който е към своя край, и ако имат интерес, а мисля, че имат, най-нормалното нещо е да ме потърсят, за да разговаряме. Предполагам, че това ще се случи до дни или седмици", допълни Сираков.

"Синята" легенда обяви, че компанията на сърбина Драган Солак ще преговаря с тях четиримата (него, Иво Ивков, Станимир Стоилов и Даниел Боримиров), които присъстваха на срещата с феновете.

"Част от интереса на фирмата към Левски се дължи до голяма степен на това, че Мъри е треньор", каза той, след като бе запитан за оставката, която Стоилов анонсира, в случай че клубът има нов собственик.

"Ние, като ръководители, ще дадем на новия собственик възможност да избере екип, без условия. Това не значи, че те няма да преговарят с Мъри", отсече Сираков. В един момент присъстващите фенове започнаха да скандират името на треньора. А ето какво каза за интереса на спонсорите преди дни Боримиров. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички