Станимир Стоилов разкри състоянието на Левски преди Пирин и внесе яснота за разговорите с Димитър Бербатов


Станимир Стоилов разкри състоянието на Левски преди Пирин и внесе яснота за разговорите с Димитър Бербатов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3973 0

"Срещата мина изключително ползотворно и работно, имаше добър тон на разговора. Основните теми бяха изваждането на малките клубове и евентуално как ние виждаме бъдещето на българския футбол като структура, като начин на функциониране и как той вижда това. Не се е стигало до молби за подкрепа, Митко просто изрази своето мнение за управлението на футбола" - това разкри старши треньорът на Левски Станимир Стоилов относно срещата на ръководството на "сините" с кандидата за президентския пост в БФС Димитър Бербатов, която се състоя по-рано тази седмица, по време на пресконференцията си преди утрешното (3 април) гостуване на Пирин в Благоевград.

"За конгреса и подкрепата към кандидата отговаря собственикът Наско Сираков. Имахме ползотворен разговор, дай Боже, всички клубове да имат такива срещи и да изразят право в очите ние и той мнението си. Всеки има право да протестира, единствено не одобрявам млади хора да се подтикват или допускат да използват вандалски прийоми, защото всяко нещо ново, което се построи и е хубаво, трябва да го пазим", допълни още той и разкри какво е състоянието на футболистите на Левски малко повече от 24 часа преди сблъсъка с "орлетата":

"Трудно можем да определим състоянието на всички играчи, всеки дойде по различно време, за съжаление, имаме двама играчи с проблеми. Асен Митков при всички положения пропуска мача, Филип Кръстев си дойде с висока температура, надяваме се до мача да се възстанови и да набере някаква спортна форма. Хосе Кордоба пристигна снощи късно след три мача в националния отбор и с висока часова разлика. Другите ни национали общо-взето си дойдоха здрави".

"Може би отборът на Пирин прогресира най-много в последните 5-10 мача, с отлични резултати, доста подобрен стил и начин на игра. С голяма част от техните футболисти съм работил, могат да създадат проблеми на всички отбори. Предстои ни тежък двубой, имат и добра поддръжка от своите привърженици. Стилът на Пирин е да играят футбол, изключително комбинативен, като нашия, надявам се да играем по-добре и да победим", завърши Станимир Стоилов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички