Станислав Костов уверен: Няма вариант Пирин да загуби от Левски


Станислав Костов уверен: Няма вариант Пирин да загуби от Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1619 0

Нападателят на Пирин и бивш такъв на Левски - Станислав Костов ще води атаката на "орлетата" срещу бившия си клуб в неделя. Пред Novsport футболистът коментира предстоящата среща и с каква нагласа влиза в мача.

Костов коментира, че настроение в съблекалнята на благоевградчани има и футболистите се чувстват по-уверени. Това се дължи на излизането от кризата на отбора и добрата серия, в която се намира. 

"В Пирин сме събрани доста опитни футболисти. Наясно сме, че всяка серия има край, но не се притесняваме от това. Нормално е да има напрежение, както преди всеки мач. Това е един вид предстартова треска, която изчезва в мига, в който стъпим на терена", коментира нападателят.

На въпрос с каква нагласа излиза срещу бившия си отбор, Костов заяви:

"Левскар съм и реално най-добрият сезон в кариерата ми бе с екипа на Левски. Със сигурност ще има по-специално усещане в мен, когато се изправя срещу сините. Това няма да ми попречи да дам максимума.

Аз защитавам цветовете на Пирин и ще направя всичко по силите си, за да спечелим този мач. Загубите са част от играта, но не мисля, че в мача с Левски има вариант Пирин да загуби. Паузата бе добре дошла за нас, тъй като даде време на контузените футболисти да се възстановят", добави той.

Бившият нападател на Олимпиакос (Никозия) се надява на хубав мач, в който той и съотборниците му да се радват на силна подкрепа от трибуните и положителен краен резултат.

На въпрос за проблемите между феновете на Левски и съотборника му Антон Карачанаков, Костов обясни, че това е било грешка, за която колегата му се е извинил. Според него постъпката на полузащитника не е била обвързана с негативни чувства и била част от играта. Нападателят се надява феновете да са простили на съотборника му понеже от такива неща никой не печели.

В края на интервюто любимецът на "сините" запалянковци бе попитан как ще реагира при попадение във вратата на гостите.

"Със сигурност ще проявя уважението, което изпитвам към Левски. Все пак в този клуб имам отлични моменти и спомени. Но като нападател моята задача е да бележа и ако ми се отдаде възможност, ще го направя", завърши нападателят. 

Междувременно стана ясно кога "сините" ще разберат дали ще се сдобият с лиценз

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички