С неустоимо предложение Левски убеди Насиру да не им пречи за лиценза


С неустоимо предложение Левски убеди Насиру да не им пречи за лиценза
Снимка: Lap.bg

3578 0

Очаква се Левски да няма проблеми с лиценза за следващия сезон, въпреки проблемите с бившия си играч Насиру Мохамед. Причината за това е находчиво предложение, което "сините" са направили на ганайския футболист.

Според "Тема Спорт" ръководството на българския гранд е успяло да убеди крилото да не прави спънки за лиценза, обещавайки да му плати 150 000 лева накуп. Това са пет месечни възнаграждения, които клубът му дължи по контракт. Разбира се, има още за изплащане към него, тъй като задълженията на Левски бяха 400 000 лева.

"Сините" привлякоха Мохамед през лятото на 2019 г. по настояване на тогавашния треньор Петър Хубчев. За него бяха платени 250 000 евро на шведския Хекен. Впоследствие двамата - играч и треньор, станаха най-големите спънки за клуба заради големите дългове към тях.

През сезон 2019/20 Насиру изигра общо 14 мача за "сините" във всички турнири и вкара 2 гола. През следващия сезон взе участие в 21 срещи, в които се разписа веднъж. А ето какво каза шефът на НАП за задълженията на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички