Левски няма да пусне Здравко Димитров в друг клуб без пари


Левски няма да пусне Здравко Димитров в друг клуб без пари
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2382 0

Футболистът на Левски Здравко Димитров няма да може да напусне като свободен агент през лятото. Точно на това се надяват някои родни клубове, които искат да го привлекат, след като Станимир Стоилов го извади от първия отбор.

Според "DSport" крилото е подписал нов договор със "сините" през есента. Той е в сила до 2024 година, затова отборите, които го искат, ще трябва да платят трансферна сума за него.

Димитров и Димитър Костадинов бяха извадени от първия тим до второ нареждане. Според български спортен вестник причината за това е хазартна зависимост и натрупани дългове. Към момента дуото продължава да тренира с юношите на Левски.

Стоилов залагаше и на двамата през сезона до изваждането им, но след неколкократно нарушаване на клубния правилник взе сериозни мерки. Не е ясно при какви условия Димитров и Костадинов могат да бъдат върнати в първия тим. Ето кой отбор от Първа лига иска крилото на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички