Станимир Стоилов преди мачовете с Лудогорец: Очаквам един горд Левски с максимално себераздаване


Станимир Стоилов преди мачовете с Лудогорец: Очаквам един горд Левски с максимално себераздаване
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1592 0

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, даде традиционната пресконференция преди двата мача с Лудогорец. "Сините" ще гостуват в Разград в отложен двубой от Първа лига утре (четвъртък), а в събота (3 декември), отново на "Хювефарма Арена", двата тима ще излязат в мач от осминафиналите за Купата на България.

"Иска ми се отборът да играе на нивото, което бе в последните мачове с Лудогорец, да покажем най-доброто, което можем. Изправяме се срещу един добре обигран отбор, хегемон в българския футбол. Важен момент е играчите да покажат амбиции срещу най-добре играещия отбор в шампионата. Така всеки може да защити мястото си в Левски", каза Стоилов

"Очаквам един горд Левски с максимално себераздаване. Ще подходим мач за мач, без да делим купа и първенство".

"Продължават да ни висят проблемите с контузения Петрис, от един-два дни имаме проблеми и с Ноа. Николай също има проблеми и няма да може да пази за Купата, ще решаваме допълнително кой от младите ще игра. Другите играчи са здрави, Илиан Стефанов вече тренира с останалите. Иска ми се да играят по най-добрия начин".

"Най-важно е как ще изглеждаме на мача. Трябва да изиграят мача, както подобава на Левски, всичко друго няма да е приемливо. Ние винаги се чувстваме домакини, особено на такъв добър стадион като на Лудогорец не се съмнявам, че нашите привърженици ще напълнят стадиона", заяви Мъри.

39-годишен датчанин ще "дърпа" конците в Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички