Юноша на Левски преди битката с ЦСКА за Купата на България: За мен този мач не е по-специален от другите


Юноша на Левски преди битката с ЦСКА за Купата на България: За мен този мач не е по-специален от другите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2436 0

Юношата на Левски и настоящ футболист на Септември София - Атанас Кабов, даде интервю пред "Мач Телеграф" преди двубоя с ЦСКА от 1/8-финалите за Купата на България, който ще се проведе на 1 декември от 12:00 ч. на "Българска армия".

"Определено ще бъде много труден мач. "Червените" не се справиха особено добре в сблъсъка с Гигант Съединение. Мисля, че ще са си взели поука от този мач и ще излязат мотивирани срещу нас, но ние също ще излезем, за да продължим напред в турнира. Искаме да покажем най-доброто от себе си и ще направим всичко възможно, за да ги отстраним", зарече се 23-годишното дясно крило и след отговори на въпрос дали може да се говори за спад във формата на "армейците":

"Не вярвам да има спад. Според мен те бяха подценили отбора на Гигант. Треньорът им Саша Илич сподели след мача, че ще си поговори с играчите на по-висок тон. Предполагам, че са си взели поуките от това и срещу нас ще стоят на терена далеч по-различно. Както игрово, така и като желание във футболистите за успех".

Бившият играч на Левски бе запитан и дали сблъсъкът с ЦСКА ще бъде по-особен за него и отговори по категоричен начин:

"Не. За мен този мач не е по-специален от другите. Това е среща както всяка една друга. Има заряд, защото е турнирен сблъсък и ако съумеем да ги отстраним, ще продължим напред. Вече съм изиграл немалко такива мачове и тази емоция и заряд не е толкова важна за мен. Остават настрани. Да, ЦСКА е гранд, но това е напълно обикновен мач".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Анте Шимунджа гласи 2 промени сред титулярите за сблъсъка с Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички