Нова силна фигура на "Герена": 39-годишен датчанин ще "дърпа конците" в Левски?


Нова силна фигура на "Герена": 39-годишен датчанин ще "дърпа конците" в Левски?
Снимка: Levski.bg

2846 0

Всички фенове на Левски с нетърпение очакват да научат дали компанията "Sport Republic", която е собственост на сръбския бизнесмен Драган Шолак, ще се сдобие с мажоритарния пакет акции на клуба. Най-вероятно окончателен отговор на този въпрос ще има до края на 2022 година.

"Тема спорт" пък твърди в днешния последен ден от месец ноември, че ако се стигне до сделка, на стадион "Георги Аспарухов" ще пристигне нова силна фигура...

Става въпрос за 39-годишния датчанин Расмус Анкерсен, който е главен изпълнителен директор и съосновател на "Sport Republic"!

Изданието пише, че между 2015 и 2021 г. Анкерсен е работил като футболен директор и е натрупал опит в английския Брентфорд и датския Мидтиланд. Той е автор и на няколко книги за развитието на таланти, сред които "Ефектът на златната мина" и Глад в рая". Допълва се още, че именно Анкерсен е бил човекът, който е провел разговори със Станимир Стоилов, за които се появи информация през последните дни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Мъри Стоилов посочи защо Левски влезе в лоша серия и коя е победа №1 за годината!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички