Стоилов обяви трансферните планове на Левски: Колко играчи ще вземат и дали ще продават


Стоилов обяви трансферните планове на Левски: Колко играчи ще вземат и дали ще продават
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2499 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори за трансферните планове на клуба през януари. Той обяви, че ще се търси привличането на нападател на всяка цена, а ако разполагаемите средства позволят, ще се вземат още 1-2 попълнения през зимата.

"Трябва да усилим няколко позиции откъм конкуренция, защото конкуренцията ражда класа. Това, което казаха и на Световното първенство от техническата комисия на треньорите, че петте смени се отрязяват положително на много от отборите, защото могат да държат продължително време висок ритъм на игра, висока динамика, висока преса, а при нас петте смени са мираж. От тази гледна точка може би неслучайно получаваме голове след 70-ата минута.

КОЛКО НОВИ ДА ОЧАКВАМЕ НА "ГЕРЕНА"?

Самите футболисти от агресивния и динамичен футбол, който играят, ги застига умора, а освен това започват да допускат грешки откъм мислене и позициониране. Това трябва да се оправи на Нова година с привличането на 2-3 футболисти, които да увеличат конкуренцията в отбора", сподели Стоилов пред колегите от "Гонг".

СИГУРНО Е ПРИВЛИЧАНЕТО САМО НА ЕДИН ИГРАЧ

"На този етап, ако останем по същия начин, средства ще има само за привличане на нападател, където контузията на Билал Бари ни принуждава да търсим усилване. Ако се случат други неща и имаме по-добри финансови възможности, ще потърсим усилване на още 1-2 позиции", допълни наставникът и обясни, че Бари ще бъде готов да се завърне в игра най-рано през юни.

ЩЕ ИМА ЛИ ПРОДАДЕНИ "СИНИ" ТАЗИ ЗИМА?

Стоилов говори и за плановете на Левски за изходящи трансфери. Той обясни, че ще се преценява според офертата и финансовото състояние на клуба. "Ако Левски няма нужда от продажба или цената не устройва клуба, ще задържим всички наши играчи", категоричен бе той. А ето с каква важна среща Стоилов вля оптимизъм в "сините" редици. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички