Станимир Стоилов подкрепи идеята за сдружение, отговори уклончиво за финансите


Станимир Стоилов подкрепи идеята за сдружение, отговори уклончиво за финансите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1743 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов гостува в "Дарик радио". Той говори за ситуацията в клуба, като коментира и финансовото положение, както и идеята да се създаде фенско сдружение, което да управлява клуба в бъдеще.

"Не искам много да влизам в детайли финансови, има изпълнителен директор. Левски тръгна да се стабилизира, Иво Ивков може да каже най-добре. Стабилизираме се като регулярно плащане на заплати, имам уверението че от нова година Левски ще плаща регулярно на всички служители и футболисти. Но мисля че ще е най-добре да не мешаме нещата, Иво да отговори на тези въпроси"

"Да благодарим на хората, че Левски съществува. Те са хората, които държат Левски над повърхността. Вече съм казал много за сдружението. Дай Боже това сдружение да се случи по-най-добрия начин и да имаме единство и да вървим напред. Всяко нещо, което има полза за Левски, ще го подкрепя", коментира наставникът.

"Левски е по-особен клуб мисля че ако се случи това сдружение няма да има общо никой поемжду си. Всеки ще има право да избира и няма нужда да спорим. Всеки има право да даде своя глас. Кой ще е президент ще реши общността на Левски. Радвам се, че ще има дискусия, смятам че всеки левскар има право да каже собственото си мнение", завърши Станимир Стоилов.

Освен това Стоилов коментира зимната селекция и дали е отписал Христос Шелис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички