Станимир Стоилов с детайли за зимната селекция, коментира и Христос Шелис


Станимир Стоилов с детайли за зимната селекция, коментира и Христос Шелис
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2017 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред Дарик радио за ситуацията в клуба. Той коментира зимната селекция като заяви, че не е привърженик на мащабните селекции

"По никакъв начин не ми се иска да разхищавам. Всички ще бъдат свободни агенти, ще бъде добре да вземем 3-4 играча. Не съм фен на големте селекции. Целта е да има малко по-голяма конкуренция с тези играчи, да вдигнем нивото в отбора", заяви Стоилов.

"За да не нарушаваме бюджета, ще трябва да търсим продажба, или да бъдат преотстъпени някои играчи. Имаме изключителен недостиг на футболисти, изключителен брой млади футболисти, които не са готови за ниво "А" група"

"За да спасим Левски финансово трябва да се правят жестове. Не съм отписал нито един играч, Шелис е в лошо психологическо състояние. Футболът е игра на грешки, загубихме заради грешките. В момента, в който се върне в нормално психологическо състояние ще получи шанс, не отписвам никого", добави още Стоилов.

"Част от младите играчи ще им бъдат вдигнати възнагражденията. Всеки, който покаже добро ниво в тренировките и мачове ще бъде проведен разговор с продължаване на договора и ако може да намерим най-важното - финансовото решение на въпроса."

Междувременно Стоилов повика 8 юноши за контролата с Пирин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички