Станимир Стоилов привика осем таланти от школата на Левски за тренировка с мъжете


Станимир Стоилов привика осем таланти от школата на Левски за тренировка с мъжете
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1633 0

Старши треньорът на Левски е решил да започне да приобщава момчета от школата на отбора в първия състав и през вчерашния ден (11 ноември) е привикал осем от тях на тренировка с мъжете.

Това са: Васил Димитров (набор 2004), Любо Тодоров (2005), Алекс Божилов (2006), Дейвид Михалев (2006), Адриан Райчев (2006), Преслав Бачев (2006), Георги Количков (2005) и Димитър Андонов (2004)!

По време на тренировката на отбора за кратко на "Герена" се е появил Даниел Боримиров, а към края на заниманието е дошъл и Наско Сираков. Георги Миланов и Иван Горанов не са взели участие, тъй като са с леки контузии, а пък Димитър Костадинов е настинал. Андриан Краев пък е бил освободен, тъй е минал през ваксинационен процес.

Преди броени дни Станимир Стоилов даде интервю, в което коментира причините за доминацията на Лудогорец в българското първенство и не спести критика към собствения си клуб!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички