Левски с важна информация преди контролата с Пирин


Левски с важна информация преди контролата с Пирин
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1242 0

Ръководството на Левски информира привържениците, че ще допусна публика само със зелен сертификат в Сектор "А" по време на контролата с Пирин. Срещата ще се проведе в събота от 14 ч.

"Левскари,

За контролната среща между „Левски“ и „Пирин“ на 13 ноември от 14:00 часа ще бъде отворен единствено Сектор А, като влизането на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще става през входове №2 и №3, които ще бъдат отворени в 13:00 часа.

Съгласно заповед на Министъра на здравеопазването РД-01-890 от 03.11.2021 г. и въвеждането на нови временни противоепидемични мерки на територията на Република България, считано от 04.11.2021 г., Ви уведомяваме, че на двубоя ще се допускат привържениците ЕДИНСТВЕНО срещу предоставяне на валиден „Зелен сертификат“, който включва:

Ваксинация или преболедуване на COVID-19, удостоверено с валидни документи за ваксинация или преболедуване по смисъла на Заповед № РД-01-733 от 27.08.2021 г.

Представяне на отрицателен резултат от проведено до 72 часа PCR изследване или бърз антигенен тест (до 48 часа преди началото на мача) или удостоверение за наличие на антитела срещу SARS-CoV-2.

Носенето на защитна маска за лице при влизане на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ е задължително", написаха от "Герена".

Вижте и каква добра новина споходи Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички