Станимир Стоилов обяви: Най-важен е Левски - ако трябва, ще продаваме всичко (ВИДЕО)


Станимир Стоилов обяви: Най-важен е Левски - ако трябва, ще продаваме всичко (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2183 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде традиционната си пресконференция преди кръга в Първа лига. "Сините" гостуват на Арда в Кърджали, а срещата е утре (27.11.) от 17:30 часа!

"Не е на 100% готов Драган Михайлович, Мартин Петков също е с травма, която доста време не успяхме да я излекуваме. И той пропуска мача. Другите играчи са здрави и се надявам всички да могат да вземат участие. Марин Петков по принцип е част от отбора от много време. Той е показал, че може да играе на високо ниво. В някои мачове го натоварихме повече. Аз нямам притеснения за представянето на Марин Петков. Той има много добро ниво и може да играе срещу всеки съперник в България", започна той.

"Аз по принцип не деля моите футболисти на отделни единици и на класни или некласни. За мен е по-важно как отборът ще се представи. Ако има отсъстващи футболисти, трябва да ги компенсираме с добри колективни действия на терена. В предния мач ни липсваше опита и на Драган, и на Георги Миланов. Това са футболисти, които са играли на високо ниво и за млад отбор техният опит е безценен".

"При всички положения Миланов ще трябва да се възстановява не по-малко от два месеца. Имаме диагнози от две-три места. Ще изберем едното място, към което да се придържаме за програма за възстановяване", разкри Мъри и се върна на равенството с Ботев Враца:

"Нормално е да има раздразнение у футболистите, след като създадохме толкова много положения, а не успяхме да ги реализираме. Отборът се доближава до стила, който трябва да показва Левски с масирани атаки, с преса на противника и доста голови положение. Ние трябва да подобряваме с всяка изминала минута нашия стил и начин на игра. Искам да виждам по-голяма увереност във футболистите".

За входящите и изходящи трансфери

"В момента няма футболист, който да е близо до Левски. Всички са достатъчно далече. Наблюдаваме голям брой играчи. На този етап нямаме готов футболист или да сме в завършващата фаза с готов футболист. Все още търсим най-доброто решение".

"В момента е най-важно спасението на Левски. Ако трябва, ще продаваме всичко, към което има интерес. Аз нямам притеснения да играем с юношите. Важното е Левски да се стабилизира и постепенно да започнем да надграждаме. Всеки наш играч е на пазара и всеки може да го купи", обяви "синият" треньор.

"Много са стряскащи за клуба тези суми, дори са непосилни. Допуснати са грешки, които ние като ново ръководство под никаква форма не трябва да ги допускаме. Такива грешки няма да се допускат. Дано се намери някакво решение".

"Арда са отбор, който през последните години прави добро впечатление. Отбор, който играе комбинативен футбол. Бързо влязоха в Лигата и стоят на добро ниво. Един от стабилните и добре играещи отбори. Играят добър футбол, а ние ще се опитаме да отговорим по същия начин", завърши пресконференцията си Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички