Потвърдено: Георги Миланов се размина с най-лошото, но 2021 година приключи за него


Потвърдено: Георги Миланов се размина с най-лошото, но 2021 година приключи за него
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1696 0

В понеделник (22.11.) Левски завърши 0:0 срещу Ботев Враца на стадион "Георги Аспарухов", но по-лошата новина за "сините" бе свързана с контузията на Георги Миланов. Бившият национал на България получи болки в коляното и трябваше да бъде изнесен на носилка от терена...

Все пак, Станимир Стоилов може да си отдъхне, тъй като вече е ясно, че травмата на един от най-добрите му футболисти не е чак толкова сериозна, пише днес "Дспорт"!

Според изданието, резултатите от прегледите и тестовете на полузащитника са били изпратени в Германия, за да се потвърди на 100% диагнозата, че не става въпрос за скъсани кръстни връзки, което би го извадило от игра за период от поне половин година.

Левски е получил хубавата новина, че Георги Миланов се е разминал с най-лошото и няма никакви разкъсвания в коляното му, което означава, че той ще бъде на линия за старта на зимната подготовка в средата на януари!

Дотогова 29-годишният халф ще носи шина на десния си крак и ще се придвижва с патерици. Интересно е да се отбележи, че футболистът има такава и на малкия пръст на лявата си ръка, тъй като малко преди мача с Ботев Враца бе получил травма и в тази област.

Кои мачове на Левски ще пропусне Миланов?

След като е ясно, че Миланов е аут до края на календарата 2022 година, това означава, че той няма да бъде на разположение за следните 4 срещи:

27.11. Арда Кърджали - Левски

1.12. Царско село - Левски

4.12. Левски - Ботев Пловдив

12.12. Берое - Левски

*Първият мач на "сините" за Новата година ще бъде домакинство на Локомотив Пловдив (19.02.)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички