Николай Михайлов: Свалих 16 кг, има интерес към мен


Николай Михайлов: Свалих 16 кг, има интерес към мен
Снимка: Официален сайт на Левски

2794 0

Капитанът на Левски Николай Михайлов гостува в предаването "Домът на футбола". Вратарят заяви, че други отбори проявяват интерес към него и разкри, че през януари ще проведе разговор с ръководството на "сините" за евентуален трансфер.

„Костваше ми да седна сам със себе си. Да видя как да продължа. Имахме сериозен разговор с господин Сираков. Уточнихме си нещата. Промених начина си на живот, треньори, диети и всичко останало. Казах си, че има 3-4-5 години. Вече се вдига възрастовата граница на вратарите. Трябваше да се стягам и да влизам във форма. Всичко това за един ден. Хорската обич не ме вълнува. Не мога като професионален футболист да изглеждам така. Г-н Сираков ми каза точни и ясни неща в остър тон, които съм искал да ги чуя. Беше или-или. Беше точен разговор за една минута в тунела на стадиона, после имах сериозен разговор и с баща ми. Буквално за един ден реших за себе си. За 14-15 дена свалих огромно количество тегло. Това беше преди да подпиша с Левски. Имахме един ултиматум със г-н Сираков. Такава беше уговорката. Аз я спазих и подписах. Надолу съм оттогава с 16 кг“, разкри Михайлов.

„Оптимално съм добре, така не съм се чувствал последните 3-4 години. Във всеки трансферен прозорец, откакто съм в Левски, съм имал по една-две оферти, но не бяха достатъчно добри, за да ги приема. Има разговори на различни места в момента. Когато му дойде времето, ще се разбере. Имам договор с Левски, изпълнявам си го. Ще седнем януари с ръководството. Левски за мен е приоритет във всеки момент. Въпросът е да се разберем. Комуникацията със г-н Сираков и Станимир Стоилов е ясна и бърза, за 30 секунди. Понякога със старшията се разбираме само с поглед”, добави още вратарят.

Преди дни Николай Михайлов изравни дядо си в престижна класация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички