Станимир Стоилов: Левски трябва да излезе на магистралата, акции не ме вълнуват


Станимир Стоилов: Левски трябва да излезе на магистралата, акции не ме вълнуват
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8112 0

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде мнение относно "гръмналите" и продължаващи скандали в "синия" клуб. Това наставникът на столичния гранд направи на пресконференция, превидена за предстоящия мач срещу Локомотив София.

Стоилов не можела да влиза в конкретика и остави почти всичко за след двубоя. Той обеща, че ще обяви решението за бъдещето си в клуба и обширната си позиция по казуса след срещата със столичните "железничари".

От изказването му обаче стана ясно и че той е далеч от това да закупи акциите на Левски, както се твърдеше в разнопосочни информации съвсем наскоро. Специалистът не пожела да вземе страна в големия спор. Въпреки раздорите, той сподели, че вижда "сините" на прав път.

"Това не трябва да влияе на играчите. Футболистите трябва да играят добре и Левски да печели. Първият им ангажимент е да се представят добре, трябва да продължим позитивните резултати. Това е първото, което трябва да се случи", започна Стоилов пред медиите и продължи.

Кога ще стане ясно решението на Станимир Стоилов?

"Нямам причина да говоря с недомлъвки. Питайте другите ръководители, когато е трябвало, аз съм се явил. Всичко, което трябва да чуете, ще го чуете след края на мача. Моите решения съм ги взел отдавна.

Нито резултати, нито искам някой да играе за мен. Ще взема решение, което мисля, че е най-доброто за Левски. Не е важно то, а Левски да играе добре. Дали моето решение ще се хареса, или не, не е толкова важно", допълни още той.

На чия страна е Стоилов?

"Много пъти са ме причислявали към Сираков, към Ивков, към феновете. Да, заигравам се с феновете, ходя на мачове с тях. Никога обаче не съм го правил срещу правдата и истината. Много пъти съм защитавал нечии интереси, но те винаги са били свързани с най-доброто за Левски. Спокойно, утре ще чуете всичко, което ви интересува. За мен истината трябва да се защитава, тя рано или късно побеждава", категоричен бе треньорът на "сините".

Левски на първокласен път, пред него е магистралата

"Направихме невиждано обединение между привърженици, клуб и всички останали. Радостен съм от това, да видим как ще продължи. Мисля, че бъдещето на Левски е изключително светло. След като миналото беше тъмно, в момента сме на първокласен път, остава да излезем на магистралата", оптимистично заяви наставникът.

Ще вземе ли Стоилов акциите на Левски?

"Акциите са последното нещо, което ме вълнува. Дори не съм се замислял за тях. Акции не ми трябват, на когото са му нужни, да ги взима. За мен Левски не е акции, Левски са феновете, отборът и любовта, докато акциите са просто някакви документи", завърши Станимир Стоилов.

Треньорът на "сините" обърна внимание и на предстоящия двубой с Локомотив София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички