Ще се повтори ли историята? Програмата на Левски бе същата и при първата раздяла със Стоилов


Ще се повтори ли историята? Програмата на Левски бе същата и при първата раздяла със Стоилов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4453 0

За пореден път Левски е изправен пред сериозни проблеми, които може да се увеличат още повече, ако Станимир Стоилов напусне клуба. В четвъртък Наско Сираков освободи Ивайло Ивков от поста на изпълнителен директор, след като в последните седмици двамата бяха в открит конфликт.

Самият Мъри бе споделял, че ако Ивков не е част от "сините", то по всяка вероятност ще си тръгне и той. След последното Общо събрание на клуба наставникът намекна, че именно това ще стане: "Няма да ви изненадам кой знае колко с моите отговори. В момента най-важното е Левски да спечели мача в събота с Локомотив София. Моите отговори няма да избягат. След два дена ще знаете цялата истина. Предполагам сте умни хора и ще разберете за какво става въпрос".

Историята се повтаря?

Ако се стигне до раздяла със Стоилов, то това ще бъде до голяма степен дежавю за него. През сезон 2007/08 и по-конкретно след загуба (0:1) от столичните железничари на "Герена", на 3 май 2008 година Тодор Батков уволни треньора Стоилов и спортния директор Наско Сираков.

А след мача с Локо (Сф) предстоеше двубой с ЦСКА на 10 май. Мач, в който 26-кратните шампиони бяха водени от новия си старши треньор – Велислав Вуцов, стигнаха до равенство 1:1, и след който "армейците" ликуваха със златните медали в шампионата с 16 точки преднина, пише "Тема спорт".

За тима от "Георги Аспарухов" от утре до 17 април, понеделник, когато е срещата с "четрвенитр", предстои абсолютна същата програма. Само че този път не са на втората позиция, а на четвъртата, и в класирането ЦСКА им води не с 16, а с цели 19 точки от позицията на лидер в таблицата. Още днес, петък, се очаква Станимир Стоилов да говори на обичайната си пресконеференция пред медиите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички