Стоилов: Сега Левски показва добър футбол и е моментът да се докажем срещу Локо (Сф)


Стоилов: Сега Левски показва добър футбол и е моментът да се докажем срещу Локо (Сф)
Снимка: БГНЕС

2072 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов се изказа с респект към Локомотив (София) преди мача между двата тима утре. Той вярва, че неговият отбор може да си върне на столичните "железничари" за загубата от тях по-рано през сезона, тъй като разполага с качествени играчи.

"Най-важната ни цел е мачът с Локомотив. Преди няколко месеца загубихме дербито в "Надежда", сега Левски показва добър футбол и е моментът да се докажем. Моята глава е доста голяма и дебела, мога да поема доста неща. Бъдещето ми е изцяло свързано с утрешния мач. След него ще можете да ми задавате въпроси за него. Вие сте умни хора, ще разберете всичко", заяви Стоилов на днешната си пресконференция преди мача.

"Локомотив заслужава нашето уважение и внимание. Имаме какво да им върнем, защото ни победиха в "Надежда". Имаме качествени играчи, за да го направим. Ако не сме достатъчно мотивирани, има опасност да създадем негативизъм около самия отбор. Играчите трябва да оставят душата си за Левски, не са мен. По-голяма мотивация от това няма. И те ще научат моята съдба след края на мача", продължи треньорът.

"Негативни или позитивни, резултатите никога не са били от особено значение за мен. Обичам да гледам в перспектива, зад хоризонта. Това, което се случи (на ОС, бел.ред.) не трябва да им влияе. Футболистите трябва да играят добре и Левски да печели. Първият им ангажимент е да се представят добре, трябва да продължим позитивните резултати", категоричен е Мъри. А ето как по-рано Стоилов намекна, че напуска Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички