От заплахи за бой, до "Обидно ми е да говорим": Скандалите в Левски не спират


От заплахи за бой, до "Обидно ми е да говорим": Скандалите в Левски не спират
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13902 0

Скандалите по високите етажи в Левски придобиват невиждани мащаби. Провелото се в четвъртък Общо събрание между представители на клуба и фенове е минало далеч от спокойно.

"Мач Телеграф" информира, че по време на събитието е имало размяна на остри реплики межу председателя на УС Даниел Боримиров и изпълнителния директор на "сините" Ивайло Ивков.

Двамата са си нахвърляли сериозни обвинения, част от които свързани с физическа саморазправа. Те извадили мръсните ризи един на друг пред погледите на всички в залата.

Скандалът

“Ивков искаше да бие Разпопов. И аз съм имал пререкания с Ивков. А и други служители на клуба са ми се оплаквали от него”, споделя думите на Боримиров изданието и продължава с отговор на Ивков.

“Много страшен ме изкарахте, но според мен съм бил мек. Никого не съм бил, а само съм гонил хора от кабинета си. Нека Боримиров да каже, откакто е в УС - за какво точно отговаря и коя работа е свършил отначало докрай”, пита изпълнителният директор.

“Иво, къса ти е паметта. Аз уреждах наши футболисти да се лекуват в Германия. Аз преговарях с играчи, които искаха пари от Левски. Клубът дължеше 360 000 на Симеон Славчев и се споразумяхме. Аз реших въпроса и с подготовката в Турция, дължахме пари за лагера, а вие ги лъжехте, че ще платим, но аз реших въпроса”, заявява категорично Боримиров, но веднага получава контра.

“Когато ти каза, че си се разбрал със Славчев, той на другия ден дойде при мен да иска 150 000 евро. Обидно ми е да говоря с теб, ние сме различни светове”.

“И на мен ми е обидно. Може би напитките, които пиеш не ти се отразяват добре, така че внимавай с тях”, завършва скандалът с тези думи на Даниел Боримиров.

От събранието станаха ясни и точните думи, с които Наско Сираков уволнил Ивков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички