Станимир Стоилов каза какво още е нужно на Левски и изригна срещу играч на Лудогорец


Станимир Стоилов каза какво още е нужно на Левски и изригна срещу играч на Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2838 0

Треньорът Левски  Станимир Стоилов направи интересен коментар след последния мач за сезона, загубен с 0:1 от Лудогорец пред пълните трибуни на „Герена“. Той подчерта, че разградчани са стигнали до успеха от статично положение, като изтъкна, че играчи на „орлите“ се чувстват безнаказани.

"Стана здрава футболна битка. Лудогорец успя да отбележи от едно статично положение, ние имахме няколко ситуации. Имахме желание и динамика, но имахме проблеми със завършването на атаката. След като не сме първи всичко друго е без значение, затова не сме мислили за бронзовите медали. Мисля, че изиграхме един сезон, който бе повече от отличен и ако задържим това темпо можем да се изкачим нагоре“, коментира Мъри Стоилов.

"Когато има безнаказаност, напрежението ескалира. Текпетей беше за три червени картона, но като няма санкции идва безнаказаността. Съдиите не се справят с напрежението на терена. Възпитанието също и затова футболистите на Лудогорец се държат арогантно. Правят се, че не виждат. Страхливи хора нямат място във футбола. Сляп да си, ще го видиш", обяви наставникът на „сините“.

"Играта ни в защита бе добра, но в атака не пращахме по-добре топката по фланга. Доволен съм от желанието и амбицията, имаме неща, които да подобрим, особено в завършващата фаза. Голяма разлика, което бе първия и втория полусезон. Вече трябва да добавяме и майсторство", подчерта той.

За лятната селекция, Мъри отговори: На този етап нямаме новини около селекцията. Надявам се във вторник да дойдат доста хора и да стане един футболен празник, който да бъде венец на този сезон".

"Сезонът трябва да го разделим на две части. Слаб и негативен през първата, и позитивен през втората. Направихме огромна крачка в развитието си. От отбор, който губи през мач, в отбор, който трудно губи през цял полусезон. Това бе една от най-трудните години на Левски във всякакво естество. Изградихме един отбор, който вече накара хората да забравят стария Левски, а вече гледат силния Левски", каза накрая Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички