Станимир Стоилов за интереса към Левски: Посещаемостта е много важен фактор, доброто представяне предизвиква интерес


Станимир Стоилов за интереса към Левски: Посещаемостта е много важен фактор, доброто представяне предизвиква интерес
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2674 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешното (22 май) домакинство на Лудогорец от последния кръг за сезон 2021/22 в Първа лига. 

"След дългите години, в които Лудогорец доминираше над Левски, имахме шанс и ние да спечелим. Това не значи, че сме по-добри и че трябва да се вкарваме в заблуда. Ние можем да показваме добри игри само когато сме на максимални обороти. Минималното отпускане на нашия отбор ще се окаже фатално. За Купата победихме, защото бяхме максимално концентрирани. Лудогорец може да накаже и най-малката грешка", започна той.

"Не се и съмнявам, че ще има отлична подкрепа от нашите привърженици. Левски винаги трябва да играе на максимума пред своите фенове. Трябва да завършим в стил "Левски", да го изиграем този мач с настроение. Задачите бяха изпълнени, но пред феновете играчите нямат право да играят под възможностите си".

"Сонко Сундберг е тук, здрав е. Ако всичко е наред, ще вземе участие в мача. Още нямаме окончателните резултати за травмата на Уелтън, но няма да рискуваме с неговото пускане. По-важно е да видим колко сериозна е контузията. Надявам се да го възстановим по най-добрия начин до началото на подготовката", разкри Стоилов.

"Днес ще проведем първата тренировка след мача със Славия. Няма да е нещо ново, ако срещу Лудогорец играем с трима централни защитници. Утре ще вземем крайното решение. Получиха се празненства, сгъстен цикъл. След финала играчите са малко изхабени емоционално. Затова искахме и финалът да е в събота, но кой ли ни пита нас. Стимулът за нас са привържениците. Винаги е добре да играеш с противник като Лудогорец. Това е добра възможност за моите футболисти да покажат добра игра".

Последва и коментар относно слуховете за нов инвеститор на "Герена": "По темата с инвеститора няма какво да кажа. От първия ден се опитахме да обикаляме България, да показваме нашите идеи. Най-важното е на 24 май да бъде обявено сдружението "Левски на левскарите". Вече съм редови член. Надявам се всички левскари да можем да основем това сдружение. Ако дойдат други предложения, ще бъдат обсъдени. Водят се разговори, но няма нищо конкретно. Посещаемостта е много важен фактор, доброто представяне предизвиква интерес".

*Още новини за Левски четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички