От Левски притесниха с отговор за Божков, а Сираков отговори кога последно се чули


От Левски притесниха с отговор за Божков, а Сираков отговори кога последно се чули
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg и БГНЕС

4738 0

От Левски дадоха важна пресконференция, в която поясниха случващото се в клуба и отговориха на последвалите въпроси. На нея присъстваха мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор - Даниел Боримиров, както и членът на Управителния съвет на клуба Борислав Георгиев.

Една от темите бе за Васил Божков. Първо Георгиев получи въпроси за бившия собственик на "сините". Той притесни с отговора, че задълженията са факт и че Божков може да зададе иск по всяко време.

Каква е ситуацията с Васил Божков и Левски?

"Може би на тази тема би следвало да се отдели отделна пресконференция. Дълг има. Към кого - не мога да ви кажа. Мисля, че не е към г-н Божков, а към негови фирми. Това, че Божков е казал, че няма да търси сумите - нито мога да потвърдя, нито да отрека.

На дневен ред - дали са спорни, или безспорни тези задължения - въпрос на задълбочен анализ. Не мога да отговоря на този въпрос, адвокат съм, без да познавам в детайли нещата и без да съм разговарял с Божков - не мога да дам оценки.

Всичко е възможно. Колко основателно, колко не, това е въпрос на преценка (бел. ред. дали Божков може да направи иск)" - отговори Борислав Георгиев.

Впоследствие и Наско Сираков отговори на въпрос за Васил Божков, като призна, че не са говорили от повече от две години. Все пак заяви, че в името на Левски, ако трябва, ще проведе и 100 разговора с него.

"Всичко е възможно да говорим с Божков. Чувам как съм поставено лице на Божков, на Бойко Борисов. Да кажа на момчетата, които говорят тези неща - Наско Сираков никога не е бил зависим от даден човек през целия си живот. Зависим съм само от семейството. Вие ме познавате - как си представяте да съм поставено лице на някого. Заради това 12 години ме държаха извън клуба.

Божков не съм го чувал повече от 2 години. Той има доста проблеми на главата си, че да се срещам с него. От над 30 години познавам Божков. В момента, в който се наложи да говоря с него в името на Левски, ще проведа, ако трябва, 100 разговора" - каза мажоритарният собственик. А за какво нещо Наско Сираков се извини на феновете на Левски и колко точно е дългът?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички