Обявен от Сираков за "завършен лъжец" "син" фен го призова на детектор на лъжата


Обявен от Сираков за "завършен лъжец" "син" фен го призова на детектор на лъжата
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2136 0

Популярният фен на Левски Петър Димитров призова собственика на клуба Наско Сираков да се подложи на детектор на лъжата. Повод за това станаха думите на легендата по негов адрес, а именно, че е лъжец.

Преди няколко дни привърженикът заяви, че Сираков го е молил за помощ за придобиване акциите на "сините". На днешната си пресконференция босът на клуба отрече тези твърдения.

"Никога в живота си не съм се молил на никого да се обажда на който и да е за мен. Пепи Димитров е завършен лъжец. Не го бях чувал повече от три месеца. Той ми обясняваше как Станимир Стоилов не може да е треньор, а спортен директор. В момента, в който отборът постигне неговото ниво да стане треньор. Завършен лъжец!", бяха думите на Сираков.

"В живота ми досега никой не ме е обвинил в лъжа и кражба. В разговорите ми по телефона със Сираков, относно подкрепата към него, бяхме само двамата и Господ. Поради тази причина, аз го призовавам на детектор на лъжата", беше реакцията на Димитров пред "Труд". А ето каква треньорска смяна се готви в Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички