Левски внесе важно уточнение за вноската към НАП за април


Левски внесе важно уточнение за вноската към НАП за април
Снимка: Оф. сайт на Левски

1331 0

От Левски излязоха с важно уточнение относно вноската за месец април към НАП. "Сините" обявиха, че сумата е изцяло покрита на две вноски, като причина за забавяването на окончателното погасяване е приоритетно плащане по загубеното дело за Мехди Бурабия към футболен клуб Черно море, което е можело да доведе до допълнителни запори.

Ето и цялата информация, публикувана от Левски:

В общественото пространство се появи информация, че отчета за месец април е грешен и че априлската вноска към НАП е погасена частично заради авансово плащане към НАП, направено още през месец март.

Най-отговорно заявяваме, че това твърдение не отговаря на истината. Априлската вноска към НАП е изплатена на две вноски - първа вноска с прихващане от 83,410.33 лв и окончателна вноска от 59,589.67 лв, направена на 04.05.2020.

Причината за ЗАБАВЯНЕТО НА ОКОНЧАТЕЛНОТО погасяване е приоритетно плащане по загубеното дело за Мехди Бурабия към футболен клуб “Черно море”, което можеше да доведе до допълнителни запори за любимия ни клуб. Платежното на априлската вноска, както и всички други документи по дарителската кампания, може да бъде намерено на https://www.levski.com/документи/. Призоваваме синята общност да приема скептично всякаква финансова информация, която не е публикувана официално от клуба.

Междувременно пък официално бе дадена зелена светлина на футбола у нас, ето кога отборите може да започнат тренировки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички