Стажантът Божинов: Костов се допитва до мен, феновете ще го заобичат заради стила


Стажантът Божинов: Костов се допитва до мен, феновете ще го заобичат заради стила
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2376 0

Бившият нападател на Левски Валери Божинов похвали треньора на "сините" Николай Костов и разкри, че той се допитва до него. Някогашната футболна звезда е на едногодишен стаж на "Герена" в момента.

"За три седмици много неща научих от Костов. Пожелавам му да остане дълги години в Левски, да има успехи, да върне отбора там, където всички искаме. Няма да бъде лесно, но трябва търпение и време", сподели Божинов пред safenews.bg.

"Убеден съм, че феновете на Левски ще заобичат Николай Костов. Той изповядва стила, който искат да виждат – атакуващ, доминиращ, много игра с топката, да се играе с преса. Той говори с мен, допитва се", допълни бъдещият треньор.

Бившият нападател разказа още, че по-младите на "Герена" му говорят на "Вие" и се изказа ласкаво за сина на Христо Йовов - Кристиян.

"Със сигурност ми харесва, въпросът е дали ще успея и ще имам напредък. Ще се опитам, както съм го правил в живота си като футболист. Амбициран съм, имам воля, желание и цели в живота", каза още Божинов и добави, че след стажа в Левски ще изкара такъв и в Италия, където има много контакти. А ето кой бивш играч на Левски не одобрява назначението на Костов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички