Бивш играч на Левски: Защо се взе Костов, нали го видяхме какво може и бе освободен?


Бивш играч на Левски: Защо се взе Костов, нали го видяхме какво може и бе освободен?
Снимка: levski.bg

10834 0

Бившият защитник на Левски Предраг Пажин заяви, че не е оптимист за настоящия тим на "сините". Натурализираният бивш футболист изрази учудване защо на "Герена" отново са взели за треньор Николай Костов, след като преди десетилетие се разделиха с него.

"Не съм особен оптимист за този Левски, който е в момента. Гледам мачовете им, разбира се, но не виждам как може да се постигнат целите, които винаги са титла и купа, както и участие в европейските турнири", заяви Пажин пред "България Днес".

"Просто виждам някаква въртележка. Защо взимат този треньор? Нали преди години го видяхме какво може и бе освободен? Да не би оттогава да е постигнал някакви сериозни неща, та пак избраха него? По този начин, според мен, и според колкото разбирам от футбол, нещата няма да се получат", продължи бившият играч на "сините".

"Ясно, е, че положението на "Герена" не е розово, имат проблеми, особено финансови, но трябва да се работи по по-различен начин, да се търсят алтернативи", убеден е той. Че титлата и купата са химера смята и друг бивш играч на Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички