Стайн Спиерингс: Феновете обичат Левски повече, отколкото аз приятелката ми


Стайн Спиерингс: Феновете обичат Левски повече, отколкото аз приятелката ми
Снимка: Оф. сайт на Левски

1872 0

Нидерландският играч на Левски Стайн Спиерингс направи сериозен комплимент на "сините" фенове, които в последните месеци бяха изключително активни в кампаниите за помщ на любимия си клуб. Той заяви, че дори е трудно да си представи как някой може толкова много да обича дадено нещо.

"Да видиш, че хората правят това, ти дава много стоплящо чувство. Не мога да си представя, че можеш да обичаш нещо толкова много. Мисля, че те обичат Левски повече, отколкото аз приятелката ми. Страхотно чувство! Именно такава емоция изпитах още в първия момент, в който дойдох тук, така че не съм много изненадан. Не мисля, че в Нидерландия това може да се случи. Не съм свикнал да виждам такава дарителска инициатива. Показва колко много хората обичат този клуб, а това е най-важното нещо", заяви той пред bTV.

"Чувствам се много добре тук. Когато се присъединих към тима през януари, имахме 3-седмичен подготвителен лагер. Повечето от тренировките бяха за тичане, което беше напълно обратно на това, към което съм свикнал в Нидерландия. Там всички тренировки са с топка - за техника. Когато дойдох тук, треньорът ми каза, че най-важното за мен в момента е да подобря физическата си форма. Точно това и направих. Може би затова е толкова доволен. Разбира се, бяхме и под карантината, 2-3 месеца не можехме да тренираме на терена, беше различен период, но аз се подготвях сам, за да не загубя форма", допълни още той, като призна, че не е било възможно да се прибере в Нидерландия и затова е изкарал карантината в България. А кои са най-важните изводи, които си направихме за Левски след двойната криза - може да видите в нашия материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички