Къде да гледаме дербито Левски - Лудогорец?


Къде да гледаме дербито Левски - Лудогорец?
Снимка: Оф. сайт на Левски

4885 0

Тази вечер се подновяват двубоите в Първа професионална лига, като от 21 часа ще е дербито на кръга Левски - Лудогорец. "Сините" приемат на "Герена" своя съперник, където точно преди месеца домакинстваха за последен път преди пандемията. Тогава отборът на Петър Хубчев отстрани разградчани след дузпи на 1/4-финал за Купата на България.

Сега, срещата е за първенството, където Лудогорец води с 9 точки преди Левски, като отборът на Павел Върба е и с мач по-малко. Победа днес срещу столичани ще доближи "орлите" още повече до поредната им титла. Двубоят ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на Diema Sport.

Добрата новина е, че на стадиона ще има и фенове, като допустимият брой е около 5 000 заради заповедта на здравния министър Кирил Ананиев. Според нея стадионите трябва да се запълват до 30% от капацитета им. Около състава наставникът Хубчев има известни проблеми.Той няма да може да разчита на 3-ма основни футболисти - Живко Миланов и Хали Тиам, които са контузени, както и Нуно Рейш, който вече не е в клуба. Единствената въпросителна е кой да заеме мястото на Живко Миланов отдясно, като вариантите са два - Деян Лозев и Ивайло Найденов. Павел Върба пък ще бъде без контузените Пламен Илиев и Светослав Дяков.  А кои са най-важните изводи, които си направихме за Левски след двойната криза - може да видите в нашия материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички