Спиерингс: Имах колебания за Левски, но това е голям и организиран клуб


Спиерингс: Имах колебания за Левски, но това е голям и организиран клуб
Снимка: Официален сайт на Левски

1247 0

Халфът на Левски Стайн Спиерингс говори пред медия в родината си за това как се чувства в България и в Левски и кк прекарва дните на социална изолация. Нидерландецът сподели какво единствено му липсва на "Герена" и защо не се е прибрал в родината си, когато избухна пандемията от коронавирус.

"Исках да се прибера вкъщи, но можеше и да не успея да се върна в България. Ако Левски беше започнал да тренира, а аз още съм в Нидерландия, все пак нямам частен самолет, който да ме върне обратно, като Френки Де Йонг", каза той, смеейки се, пред bd.nl.

24-годишният Спиерингс започва да се чувства все повече у дома си в София. Той се похвали, че е настанен в хубав апартамент и има предоставен от клуба автомобил. "Когато стана ясно, че българите проявяват интерес към мен, за момент се амислих: какво да правя там? Чувал бях истории за липсата на заплати и подобни. Но Левски е голям клуб и тук всичко е добре организирано", категоричен е халфът.

"Разликата е, че във Валвайк имаше холандски хумор, а българите са много по-сериозни. Не говоря езика, но към момента намерих своята ниша. Щастлив съм да си стоя вкъщи и само от време на време да извеждам кучето на разходка. Но това, че не мога да отида при родителите си или да разговарям с приятелите от разстояние, е много досадно", допълни Стайн. А кое най-много му харесва в Левски вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички