Спиерингс: Не знаех какво да мисля за финансовата криза, но вярвам на ръководството


Спиерингс: Не знаех какво да мисля за финансовата криза, но вярвам на ръководството
Снимка: Официален сайт на Левски

1646 0

Полузащитникът на Левски Стайн Спиерингс се включи в третия епизод от поредицата видео включвания с играчи от първия отбор, в които отговорят на въпроси от феновете. Нидерландецът сподели, че е щастлив в Левски и отборът има сили да спечели Купата на България.

"Много съм щастлив, че Левски ми даде възможност да играя за клуба. Вече се чувствам добре, чувствам се като у дома. За съжаление сега не можем да играем и няма как да покажа своите качества. Феновете са страхотни. Мотивират ме много, когато започнат да скандират и да пеят. Да, те наистина са много добри.

В отбора най-добре се разбирам с Найджъл (Робърта), защото говорим един и същ език. Това прави комуникацията ни много лесна. Още повече, ние играе много близо един до друг. Когато аз владея топката, знам къде е той", сподели халфът.

"Първоначално не знаех какво да мисля за финансовата криза в клуба, защото досега не съм имал подобно преживяване в моята кариера. Да, трудни времена са, но аз имам пълно доверие на ръководството и щаба на клуба и мисля, че всичко ще бъде наред. Разбира се, видях как феновете на Левски демонстрират любовта си към клуба. За играчите, а и за всички останали, това е много важно, когато го виждат. Затова трябва да им отговорим, когато подновим игра“.

"Мисля, че Левски има шанс да спечели Купата! Когато играеш за клуб като Левски, искаш да спечелиш всеки възможен трофей. Вече показахме срещу Лудогорец, че можем да спечелим големи мачове. На полуфинал сме, много сме близо. Мисля, че имаме качествата да вдигнем Купата", допълни още Спиерингс.

След това и разказа малко за себе си - за първия си гол, любимия си играч и на кой отбор ще е винаги фен. "Разбира се, че помня първия си гол. Винаги е специално, когато го отбележиш. Той беше за един от бившите ми клубове – Спарта Ротердам, в мач срещу Доордрехт. Имах късмет, но голът си е гол, няма значение как си го отбелязал. Моят любим футболист от едно време е Зинедин Зидан. Той държеше топката близо до тялото си и бе толкова техничен. Беше много добър и играеше на същата позиция като мен. Не мога да кажа, че съм добър колкото него, но се опитвам да подобрявам себе си и да бъда поне малко като него. Тогава ще съм много щастлив.

От малък съм фен на АЗ Алкмаар. Аз съм роден в Алкмаар и играх за клуба 9 години. Направих своя дебют там, когато бях на 9. Благодарен съм на клуба, че ми даде възможността да израсна като личност и футболист. Винаги ще изпитвам чувства, когато говоря за този клуб".

А какво сподели Симеон Славчев преди седмица, като част от същата инициатива - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички