Спиерингс: Лудогорец е над всички в България, но нашите фенове са най-страстни


Спиерингс: Лудогорец е над всички в България, но нашите фенове са най-страстни
Снимка: Официален сайт на Левски

1442 0

Атакуващият халф на Левски Стайн Спиерингс сподели пред "Voetbal International" впечатленията си от новия си тим и от дербито срещу Лудогорец за Купата. Както е известно, нидерландецът дебютира за "сините" в мача срещу Черно море (2:2), в който отбеляза и дебютния си гол. В мача срещу разградчани Спиерингс пък реализира дузпа, с което помогна на тима да се класира за полуфиналите на турнира.

"Играхме у дома и публиката ни подкрепяше постоянно, имаше факли, беше уникално преживяване. Треньорът ни остави ние да решим кой ще изпълнява дузпа. Направих добър мач и поисках да бия. За щастие, вкарах много красиво. Победата над Лудогорец е много специална за хората тук. Техният отбор е абсолютно над всички в България, а имат и много по-голям бюджет от останалите. Българският Аякс, може би. Левски има много по-страстни фенове, ние сме повече като Фейеноорд на България", коментира халфът пред изданието.

"Винаги трябва да изчакаш и разбереш как ще ти потръгне в новото предизвикателсто, но аз вкарах още в дебюта си и бях полезен за отбора си отново. Това е страхотно за мен. Треньорът ни трудно говори английски, а аз не знам български. Казаха ми, че се говори за мен, което е хубаво. Ако задържим мястото си в класирането, ще се класираме за предварителните кръгове на Лига Европа. Ще бъде прекрасно, ако играем европейски футбол", допълни чуждестранната перла в зимната селекция на столичани. Запознайте се със Стайн Спиерингс в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички