Софиянски: Дойдоха сериозни хора на "Герена", Левски се стабилизира с доста жертви


Софиянски: Дойдоха сериозни хора на "Герена", Левски се стабилизира с доста жертви
Снимка: БГНЕС

1819 0

Бившият кмет на София и привърженик на Левски - Стефан Софиянски, коментира ситуацията на "Герена". Софиянски е на мнението, че Левски вече е стабилизиран, но това е станало с цената на много жертви.

"Дойдоха сериозни хора. Оставили са Мъри да води изцяло нещата футболно. Но са затегнали изключително финансовата дисциплина. На тях Левски им трябва като марка, за да им помогне в бизнеса. Ще искат да го направят. Не са взели акциите, ще спонсорират една година, ще усетят нещата и тогава ще решат. Това е изключително разумен подход.

Левски горе-долу е стабилизиран, е, с доста жертви. Харесвам Мъри, с постоянство ще вкара отбора в първата шестица, повече не можем да искаме", коментира Стефан Софиянски пред "Марица". Левски сключи дългосрочен договор с букмейкърската компания Palms bet, като техен представител влезе в надзорния съвет на клуба.

Появиха се информации, че Palms bet ще вземе отношение и по казуса с Петър Хубчев, който си търси около 800 000 лева неустойка от Левски (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички