Раздвижване по казуса за 800 000 лв. между Хубчев и Левски, Palms bet се включва в преговорите?


Раздвижване по казуса за 800 000 лв. между Хубчев и Левски, Palms bet се включва в преговорите?
Снимка: Официален сайт на Левски

2931 0

През пролетта на 2020 г. Левски се раздели набързо с наставника си Петър Хубчев и на негово място временно застана Георги Тодоров. Уволнението му доведе до много сериозен съдебен спор, който Хубчев и щабът му спечелиха и в крайна сметка "сините" трябва да платят около 800 000 лв. неустойка!

Ако не го направят скоро, то отборът е застрашен от това да не получи лиценз за следващия сезон. Мажоритарният собственик Наско Сираков неведнъж бе заявявал, че тези пари тежат като воденичен камък на шията на клуба и трябва възможно най-бързо да се намери решение по този казус.

По информация на "Мач Телеграф" "синият" клуб вече е предприел решителни стъпки към постигане на договорка с Петър Хубчев! Изданието твърди, че шефът на "Palms bet" е поискал лична среща с бившия треньор на Левски и ще се опита да убеди наставника да се съгласи на разсрочено плащане на тези 800 000 лева.

Припомняме, че през вчерашния 6 октомври стана ясно, че "сините" са изгубили и друго дело, заради което дължат 100 000 лв. на агента за входящи трансфери - подробности и мнението на самия Майез Мустафа можете да прочетете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички