Снимката, която доказва, че на ЦСКА - Левски на стадион "Васил Левски" е имало над 40 000 души


Снимката, която доказва, че на ЦСКА - Левски на стадион "Васил Левски" е имало над 40 000 души
Снимка: Emona Tsoncheva / Vladimir Stoyanov / LAP.bg

20536 0

Емоциите около финала за Купата на България между отборите на ЦСКА и Левски започнаха да стихват лека-полека, но със сигурност този мач ще бъде помнен дълги години, най-вече защото стадион "Васил Левски" не бе виждал толкова много публика от незапомнени времена!

Още в началото на месец май SPORTLIVE бе изчислил, че на трибуните ще присъстват поне 36 848 души, но е факт, че на националния стадион в неделя привечер (15 май) имаше минимум 40 000 зрители. Как е възможно това - оставяме на ръководните фактори да отговорят, ако пожелаят...

Вижте още: Англичанин дойде в България за ЦСКА - Левски и не можеше да повярва какво вижда (ВИДЕО)

Половин час преди първия съдийски сигнал на Никола Попов, на "Васил Левски" вече нямаше празна седалка, като изключим двете буферни зони, които в крайна сметка също бяха "пробити". В двете трибуни зад вратите, а и не само, на всеки ред стояха по двама души, като на цялото съоръжение стълби не се виждаха - те също бяха препълнени. 

И ако някой не вярва, че броят на публиката е бил над 40 000, SPORTLIVE прилага една конкретна снимка от края мача, когато стотици, ако не и хиляди, фенове на "сините" бяха слезли на пистата в очакване на своите любимци. 

От нея много ясно си личи, че въпреки морето от запалянковци на тартановата настилка, Сектор "Б" видимо остава препълнен... 

Ето я и снимката, която доказва, че на трибуните е имало над 40 000 души:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички