Англичанин дойде в България за ЦСКА - Левски и не можеше да повярва какво вижда (ВИДЕО)


Англичанин дойде в България за ЦСКА - Левски и не можеше да повярва какво вижда (ВИДЕО)
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

41410 0

През отминалата неделя, 15 май, Левски сложи край на "сухия" си период откъм трофеи, побеждавайки ЦСКА във финала за Купата на България с минималното 1:0.

На трибуните на "Васил Левски" присъстваха над 40 000 души, а много наши сънародници от чужбина се бяха върнали в страната специално за този сблъсък между "сини" и "червени".

Сред феновете на Националния стадион бе и един млад англичанин, който показа и разказа за преживяното в своя канал в социалната мрежа "YouTube".

Съдейки по реакциите и думите му, той е останал с отлични впечатления от видяното, след като на няколко пъти по време на мача се чува да казва, че би му се искало и на Острова атмосферата по трибуните да бъде същата. 

Интересно е да се отбележи, че той си е бил запазил стая в хотел в близост до стадиона, а домакинът му е подарил фланелка на Левски, с която младият мъж е бил в Сектор "Б". В коментарите под клипчето десетки "сини" фенове го поздравяват за избора да дойде в България и го съветват да посети и други мачове на отбора в бъдеще.

Ето го и цялото видео от посещението на англичанина:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички