Михаил Вълчев: През целия мач ЦСКА просто риташе топката, Левски тотално ги надигра


Михаил Вълчев: През целия мач ЦСКА просто риташе топката, Левски тотално ги надигра
Снимка: Михаил Вълчев

4286 0

Легендата на Левски Михаил Вълчев сподели мнението си пред "Тема Спорт" за триумфа на "сините" във финала за Купата на България срещу ЦСКА. Той отличи работата на старши треньора Станимир Стоилов през тази кампания.

"Левски тотално надигра ЦСКА и успехът е закономерен. Прогресът е осезаем и това си пролича на полуфиналите с Лудогорец. Не случайно "сините" бяха фаворит за купата. В последните срещи представянето беше изключително стабилно.

Присъствието на ЦСКА на финала е изненада, тъй като "армейците" бяха крайно апатични. Играчите на Левски също успяха да допринесат за това, изолирайки Жорди Кайседо от дейно участие във фаза атака. През повечето време "червените" просто ритаха топката, както и допусна елементарни грешки в защита.

В един момент дори феновете на тима забравиха, че имат вратар - просто топката не достигаше до Пламен Андреев. Нещо, което се случва много рядко на мач с такъв заряд. Формацията 3-5-2 се оказа сполучлива за пореден път, но е редно да отбележим, че бранителите изобнщо не бяха затруднени.

Станимир Стоилов напълно преобрази Левски. Аз бях скептичен, че ще бъде спечелен трофей, но Мъри привлече правилните играчи, стегна ги и резултатите не закъсняха. Ето това е майсторлъкът, а той го владее", завърши бившият нападател.

А ето с какво предупреждение излезе един от емблематичните футболисти на Левски от близкото минало.

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички