"Следващата седмица ще бъде много по-трудно за тях" - треньорът на ПАОК се закани на Левски


"Следващата седмица ще бъде много по-трудно за тях" - треньорът на ПАОК се закани на Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

5276 0

Старши треньорът на ПАОК - Разван Луческу, заяви след поражението на своя отбор от Левски, че резултатът на стадион "Георги Аспарухов" е "много тежък", но "не е шокиращ". Гръцкият гранд загуби с 0:2 първия сблъсък със "сините", а реваншът в Солун е насрочен за 28 юли!

"Всичко се разви зле, ще имаме много тежък втори мач, но и ние ще бъдем различен отбор. В средата на лятото сме, имаме един отбор в ритъм и без много промени и друг отбор в процес на изграждане. Резултатът е много тежък, но не е шокиращ и напълно изненадващ", заяви 53-годишният румънец.

"Играта е проста - когато получиш гол в началните секунди, всичко се променя. Направихме грешка, но след това заиграхме добре и ги накарахме да тичат. При втория гол отново объркахме една наглед ясна ситуация. След това беше трудно от психологическа гледна точка до полувремето. Вместо да попречим на Левски да играе своя стил, ние им помагахме да го прави, карахме ги да се чувстват комфортно".

"Не искам да обвинявам никого. Аз съм отговорен за резултата. Няма да обвинявам никого за закъснелите трансфери, това е факт, с който трябва да се съобразим. Просто не бяхме готови да играем такъв мач", призна Луческу и допълни, че на "Тумба" ще бъде много трудно за Левски:

"Футболът се решава от малки детайли. Днес този детайл беше гол в началните секунди. Поздравявам ги, но следващата седмица ще бъде много по-трудно за тях. Играем на "Тумба", ще имаме феновете си на наша страна, аз вярвам, че може да преобърнем нещата".

ГАЛЕРИЯ от мача Левски - ПАОК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички